diumenge, 8 de gener del 2017

Pla Nacional de Valors


El Govern de Catalunya va decidir impulsar l'any 2011 amb la societat civil un projecte orientat a inspirar i promoure una cultura cívica que doni una resposta adaptativa, des dels poders públics, als grans reptes que es plantegen les persones i el conjunt de la  nostra societat.
El Pla de Valors proposa un model de país amb bases ètiques, que prioritza el Benestar Integral i el Bé Comú pensant en les futures generacions. I  ho fa a través d'un nou sistema de democràcia participativa i col·laborativa, de relació i de compromís entre ciutadans i govern.
El document compta amb la col·laboració d'un col·lectiu de persones plural i heterogeni, de persones independents, constituïts en  vint Grups de Treball que corresponen a dinou dels Àmbits Temàtics que configuren la nostra societat, i a l'Eix Transversal Persona.
El Pla de Valors desplega Línies Estratègiques i Objectius per a cada uns dels Àmbits Temàtics amb els que s'estructura. Més endavant, aquestes línies i objectius s'acompanyaran amb propostes d'accions per fer operatius els objectius plantejats i assolir les aspiracions previstes.

Més informació:

http://www.pladevalors.cat/els-ambits-tematics/seguretat/