dimarts, 17 de maig del 2011

XIV Seminari sobre Dret i Llengua i IX Jornada de la SCATERM

El Servei de Llengües i la Facultat de Dret de la UAB organitzen conjuntament la catorzena edició del Seminari sobre Dret i Llengua, els dies 18 i 19 de maig i 3 de juny de 2011.

Enguany, les persones que hi participin assistiran a la IX Jornada de la SCATERM sobre terminologia i llenguatge jurídic, que coorganitza la Societat Catalana de Terminologia, i a un taller d'argumentació i exposició oral, al final del qual s'haurà de presentar oralment un treball.

Entre els convidats de la Jornada de la SCATERM hi ha professorat universitari, representants de l'Institut d'Estudis Catalans, representants de la Societat Catalana d'Estudis Jurídics i experts d'àmbit europeu en temes jurídics, entre d'altres.

El taller té per objectiu donar les eines i els recursos necessaris per tal que els estudiants puguin preparar el treball escrit i la presentació oral que han d'exposar com a activitat final de la formació del Seminari de Dret i Llengua.

Programa
18 de maig: IX Jornada de la SCATERM sobre terminologia i llenguatge jurídic, de 9 a 19 h, a l'Aula Magna de la Facultat d'Economia i Empresa.
19 de maig: taller d'argumentació jurídica i exposició oral, de 12 a 14 h, a la sala de vistes de la Facultat de Dret.
3 de juny: presentació escrita i oral dels treballs, a la sala de vistes de la Facultat de Dret. L'horari es comunicarà durant el taller del dia 19.

Paral·lelament al Seminari, tindrà lloc el Juriconcurs a la Facultat de Dret i una exposició a la Biblioteca de Ciències Socials.
                     

Més informació
Butlleta Juriconcurs 2011
Bases Juriconcurs 2011